Cum s-a îmbrăcat Adina Buzatu la Premiile Gopo 2023. „Sunt adepta garderobei construite în timp”


Marți a fost seara premiilor cinematografiei românești, iar vedetele autohtone au strălucit în rochii de ocazie. Stilista Adina Buzatu a avut o apariție ieșită din comun, optând pentru o ținută pe care poartă de peste două decenii.


Adina Buzatu îi îmbracă pe bărbați cu tot ce e nou în materie de vestimentație. Dar, când vine vorba de propria garderobă, stilista apelează adesea la ținute vechi, de calitate, care au o însemnătate aparte pentru ea. 

La gala Premiilor Gopo 2023 de marți seară, Adina Buzatu a ales o ținută pe care a purtat-o la mai multe ocazii și a explicat de ce nu e adepta rochiilor de „unică folosință”.

Sunt adepta garderobei construite în timp, prefer să-mi cumpăr piese de calitate pe care să le report. Nu consider că e sustenabil să purtăm o ținută o dată. Prefer întotdeauna o ținută impecabilă și, în general, doar rotind piesele, dintr-o ținută poți face zece”, ne-a spus Adina Buzatu.

Pentru seara premiilor filmelor românești, Adina Buzatu a ales o fustă veche de 24 de ani, cu un corset Hedare (brand românesc). Topul îl are de 12 ani, cumpărat de la Răzvan Ciobanu, și, după cum chiar ea ne-a spus, l-a purtat de cel puțin 200 de ori. 

Topul l-am cumpărat de la Răzvan Ciobanu acum vreo 12 ani. Nu este din colecția lui Răzvan, dar el mi l-a recomandat. Cred că l-am purtat de 200 de ori. Fusta are 24 de ani, iar sandalele au cel puțin 10 ani”, a confirmat Adina Buzatu.

Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele la Premiile Gopo 2023!

Adina Buzatu oferă sfaturi prețioase pentru bărbați, pentru a realiza combinații vestimentare reușite, în funcție de siluetă.

Fotografii: @adinabuzatu/PRO TV

Vezi și VIDEO:

  • Cum s-a îmbrăcat Adina Buzatu la Premiile Gopo 2023. „Sunt adepta garderobei construite în timp”

related posts

Modifică setările cookies