Cum s-a îmbrăcat Katie Holmes la un eveniment monden. ‘Cum a îndrăznit?’


Katie Holmes a fost taxată pentru „îndrăzneala” de a promova un stil vestimentar „nefericit”. Actrița a purtat o ținută neconvențională la un eveniment monden din New York. Stilista sa s-a simțit obligată să intervină pentru a o susține.


Katie Holmes (43 de ani) a vrut să arate mai tânără la gala iHeartRadio Z100’s Jingle Ball, eveniment monden găzduit de Madison Square Garden. Stilista actriței, Brie Welch, a dezvăluit că a încercat să-i confere acesteia un aspect mai tineresc, pentru că se potrivea cu evenimentul.

Pentru gala de la New York, cele două au ales să asorteze o pereche de blugi la rochia scurtă, de culoare bleumarin. În picioare, Holmes a purtat o pereche de pantofi sport, care ar fi fost exclusiv alegerea ei.

Ținuta a fost considerată total nepotrivită cu evenimentul, iar internauții au comentat acid apariția actriței.

Această modă s-a manifestat urât cu ani în urmă și, sincer, cum îndrăznește Katie Holmes să încerce să o aducă înapoi?”, a comentat pe Twitter un internaut scandalizat.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Altcineva a decretat că actrița ar trebui să ajungă la închisoare pentru această gafă vestimentară.

Stilista Brie Welch a sărit în apărarea lui Katie Holmes, explicând că aceea nu era, de fapt, o rochie, ci un top din satin. Cele două au încercat un amestec de stiluri vestimentare, unde „culoarea bogată și detaliile subtile cu efect de bustieră ale topului erau elegante și ar fi distractive dacă sunt asociate cu blugi”, a comentat stilista pentru The New York Times.

Citește și: Poze rare cu fiica lui Katie Holmes cu Tom Cruise. Cum au surprins-o paparazzii pe străzile din New York

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Cum s-a îmbrăcat Katie Holmes la un eveniment monden. ‘Cum a îndrăznit?’

related posts

Modifică setările cookies