Cum se îmbracă o iubită de miliardar. Lauren Sanchez, partenera lui Jeff Bezos, ținute scumpe, dar uneori lipsite de stil


La 52 de ani, Lauren Sanchez trăiește o poveste de dragoste ca-n filme cu Jeff Bezos, fondatorul Amazon și al doilea cel mai bogat om din lume, după Elon Musk.


Lui Lauren îi place luxul și asta se vede și în ținutele sale. Tabloidul britanic Daily Mail i-a luat la analizat de curând garderoba purtată într-o săptămână, iar piesele descoperite costă o avere. Iubita miliardarului a defilat pe străzile Londrei cu o geantă Birkin de peste 100.000 $, ochelari Cartier de 1000 $, un colier Jacquie Aich de aproape 30.000 $... și astea la o singură apariție. 

Într-o altă zi, Lauren Sanchez a fost văzută cu un colier unicat, probabil făcut pe comandă, care ar ajunge la un preț de peste 400.000 $. 

 

Rochia albă plisată de la Alaya din imaginea de mai sus costă circa 3000 de dolari. Sume care nu reprezintă mare lucru când iubitul tău are o avere de 167 miliarde de dolari.

 

La cea mai recenta apariție în public, Lauren Sanchez a fost văzută la brațul iubitului miliardar într-o frumoasă rochie de vară, care i-a pus în valoare silueta sexy.

 

Intră în galeria foto de mai jos ca să vezi ținutele cu care s-a făcut remarcată Lauren în ultima perioadă.

  • Cum se îmbracă o iubită de miliardar. Lauren Sanchez, partenera lui Jeff Bezos, ținute scumpe, dar uneori lipsite de stil

related posts

Modifică setările cookies