Dana Budeanu si-a lansat prima colectie vestimentara, Lolita. Iti place?


Stilista vedetelor precum Andra, Corina, Mihaela Radulescu si critic vestimentar, Dana Budeanu a fost pana acum una din cele mai de temut figuri de pe scena modei din Romania. Acum insa, ea a trecut de cealalta parte a baricadei si a lansat o colectie vestimentara. Te invitam sa le vezi si sa-ti dai cu parerea: creatiile ei intra la categoria bine sau prost imbracate?


Dana Budeanu a intrat cu noua colectie in lumea senzuali si inocenta a Lolitei, celebrul personaj al lui Vladimir Nabokov. Rochiile ei sunt in mare parte din dantela, cu un croi foarte indraznet - foarte scurte, cu slituri adanci in spate, decolteuri - care iti aprind imaginatia.

In viziunea ei, "Lolita" este copilul ascuns din fiecare femeie, inocenta celui mai pur sentiment, senzualitatea propriei feminitati acoperita insesizabil de texturi pretioase.

Mihaela Radulescu este cea care a interpretat-o, ea jucand in video-ul de promovare al colectiei.

"Lolita, romanul meu preferat, este cea mai frumoasa poveste de iubire totala, care ignora varstele, cand naivitatea si experienta unei femei se impletesc. Esti Lolita cand adoratia depaseste imaginatia, cand limita nu exista, cand totul este mai presus de perceptie si pare interzis, cand respiratia nu mai are sens si poti trai fara ea, cand totul pare prea putin, cand fericirea devine insuportabila, cand pulsul este tot ceea ce mai auzi, cand el stie mai bine decat tine cine esti. Si ca povestea sa fie completa, Lola este persoana din atelierul meu, care face posibil ca toate aceste texturi, sa capete forma finala in creatiile pe care le-am creionat", a declarat Dana Budeanu.

Intra in galeria foto de mai jos pentru a vedea toata colectia si spune-ne ce parere ai? Ai purta piesele din colectia semnata de Dana Budeanu?

  • Dana Budeanu si-a lansat prima colectie vestimentara, Lolita. Iti place?

related posts

Modifică setările cookies