Dana Budeanu critica stilul vestimentar al vedetelor in noul numar The ONE


Dana Budeanu, cea care taie in carne vie, din punct de vedere vestimentar, tot ce misca in showbiz-ul romanesc, a acceptat provocarea revistei The ONE de a realiza pictorialul pentru cover-ul editiei de noiembrie


In interviul realizat de Andreea Esca pentru numarul din noiembrie al revistei The ONE, Dana Budeanu vorbeste deschis despre stilul vestimentar al vedetelor din Romania. Asa cum si-a obisnuit cititorii in rubrica pe care o semneaza de 6 ani, stilistul marturiseste: “Pe majoritatea vedetelor nu le cunosc. Nu exista nicio vedeta care sa fi fost permanent prezenta la “bine imbracate”. Toate au trecut, atunci cand au gresit vestimentar, si pe la “prost imbracate”: tu, Mihaela Radulescu, Andreea Raicu, Loredana, Oana Cuzino. Sunt foarte corecta … si am sa tot repet acest lucru. Rubrica mea nu taxeaza, ci educa.”

Dana Budeanu nu se fereste sa le ofere in revista The ONE, sugestii si sfaturi importante vedetelor de la noi. Astfel, ea considera ca Andreea (n.r. Andreea Marin) ar trebui sa sune la Laura Vargalui si sa nu mai incerce tot felul de colaborari nefericite, deoarece este o femeie frumoasa si cu resurse financiare.

In ceea ce o priveste pe Iulia Vantur, stilistul afirma: “sanii, daca tot au fost pusi, trebuiau pusi in concordanta cu statura, sunt prea mici. Cu un bust mai generos, bratele vor arata mai subtiri, talia mai mica”. Ii recomanda acesteia ca din punct de vedere vestimentar trebuie sa fie mereu “femeie” si sa nu mai oscileze intre stilul iubitului si cel afisat la “Dansez pentru tine”.

Atunci cand este este intrebata de Andreea Esca, care sunt cele mai bine imbracate vedete de la noi, Dana da exemplu din stiluri vestimentare diferite: Loredana, a carei personalitate domina complet hainele, fiind un mix nebun, dar foarte gandit, Anna Lesko - rusoaica sexy in tinute de budoir pe scena, care ziua se refugiaza in mantouri si suprapuneri de materiale pictate si brodate greu cu acelasi machiaj fin, impecabil, si o coafura naturala, perfecta. Si inca un exemplu, Iulia Dobrin, feminina pana in maduva oaselor, mereu pe tocuri perfecte.

Dana Budeanu mentioneaza in acelasi interviu din The ONE si cum le vede pe prietenele fotbalistilor de la noi: “prietena fotbalistului este fotbalistul in sine. Este prelungirea acestuia. Ca daca el e cu designerul Musca si cu logo pe piept, prietena e sfarsitul logo-ului”.

Stilistul recunoaste in revista The ONE ca trece foarte multe cu vederea in ceeea ce priveste felul in care se imbraca vedetele de la noi si spune ca foloseste mereu cuvantul “incurajare” atunci cand incearca sa sustina o vedeta care vrea sa faca o schimbare. Dana Budeanu considera ca de cand exista pe piata revista Ciao!, femeile din Romania au invatat sa asorteze tinutelor de seara un plic fin si nu o poseta de zi, sa-si aleaga corect dresul, sa poarte o rochie, sa se coafeze natural, sa poarte sandale si iarna daca tinuta impune acest lucru.

  • Dana Budeanu critica stilul vestimentar al vedetelor in noul numar The ONE

related posts

Modifică setările cookies