Dana Săvuică, apariție cool la un eveniment monden. Ce ținute au ales vedetele la petrecerea cu tema “extravaganza”


Vedetele au încercat să respecte tema impusă de revista Elle la “New Media Awards” – extravaganza, iar Dana Săvuică a bifat unul dintre cele mai reușite look-uri.


La 52 de ani, Dana Săvuică  a avut o prezență super cool la evenimentul monden din capitală. Fostul model recunoaște că s-a inspirat în alegerea ținutei de la vedetele din afară.

"Am preluat de la vedetele internaționale ceva de genul asta, punem numai un body pe noi că așa se poartă de la o anumită vârstă. Puțin bling bling, bocancii și picioarele din dotare”, a explicat Dana Săvuică pe Instagram.

Și Andreea Bălan s-a încadrat în temă și a fost felicitată de fani pentru ținuta să.

“Extravagantă ținută, îndrăzneață atitudine și multă frumusețe! Ești top, Andreea, nu degeaba ești cel mai bine îmbrăcată vedetă! Îmi place că încerci lucruri noi, combinații și modele atipice, îți stă superb de bine, bravo!”, “Arăți fenomenal în ținuta asta”, i-au transmis admiratoarele pe Instagram.

Dana Rogoz și-a pus în valoare picioarele de fotomodel într-o rochie mini cu umerii goi. Vedeta a impresionat-o până și pe Adela Popescu: “E normal să ai așa picioare? E normal? ”, i-a scris Adela.

“O rochie frumoasă îmbrăcată de o doamnă superbă!”, i-a scris o admiratoare.

  • Dana Săvuică, apariție cool la un eveniment monden. Ce ținute au ales vedetele la petrecerea cu tema “extravaganza”

related posts

Modifică setările cookies