De la bomba sexy, la mamica responsabila. Cat de dramatic a evoluat stilul Nicoletei Luciu de-a lungul anilor – FOTO


Este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania si recunoscuta pentru calitatile ei fizice placute. Constienta de atuurile sale, Nicoleta chiar  a mizat la inceputul carierei pe trasaturile fizice.


Constienta insa ca sex-appeal-ul nu este decat temporar, vedeta a vrut sa evolueze si a reusit sa faca acest lucru explorandu-si talentele. A fost pe rand Miss, asistenta TV, cantareata, actrita, prezentatoare si model, demonstrand ca are o multime de calitati, care, de altfel, au si ajutat-o sa castige simpatia publicului.

Evolutia Nicoletei de la lansarea in showbiz si pana in prezent s-a manifestat nu numai la nivel profesional, ci si in plan personal. Din diva ravnita de toata suflarea masculina romaneasca, ea a devenit mamica responsabila si sotie devotata, indeplinind cu succes rolul de familista si femeie de cariera.

Odata cu schimbarile si cresterea din viata ei, Nicoleta si-a schimbat si preferintele si si-a creat noi prioritati. Daca la inceputul carierei, de pilda, miza pe articole vestimentare potrivite unei tinere debutante, cu planuri mari de viitor in modelling si showbiz, acum ea opteaza tot mai des pentru haine potrivite unei mamici si unei vedete consacrate.

Nicoleta s-a transformat intr-o doamna in adevaratul sens al cuvantului, a renuntat la stilul ceva mai opulent si a evoluat extrem de frumosm mizand pe simplitate si bun gust, asa cum o demonstreaza cele mai recente aparitii.

Iata cat de tare s-a transformat de-a lungul anilor:

  • De la bomba sexy, la mamica responsabila. Cat de dramatic a evoluat stilul Nicoletei Luciu de-a lungul anilor – FOTO

related posts

Modifică setările cookies