Decolteul nu mai e la moda. Ce tinute au ales vedetele la gala Celebrity Awards


Pentru ca nu au avut un dress code special, vedetele noastre au ales tinute care mai de care mai diferite la gala Celebrity Awards. Adela Popescu si Cori Gramescu au ales tinute colorate, insa majoritatea vedetelor au preferat sa vina imbracate in negru.


Andreea Raicu a imbracat o rochie maxi neagra, in vreme ce Irina Nicolae a impresionat cu o tinuta din dantela.

Victoria Beckham, obosita si cu cearcane adanci. Cum explica vedeta aceasta aparitie

Andreea Raicu a primit premiul pentru "cea mai stilata vedeta feminina". Vedeta a aparut pentru prima data in public dupa ce a stat o perioada cu piciorul in ghips. Andreea a urcat cu greu treptele de langa scena si a mers pana la pupitru, ajutata fiind de prezentatorul Adrian Nartea. Andreea Raicu a marturisit ca este incantata si mai mult de acest premiu daca ideea de stil se refera nu doar la hainele pe care le poarta, ci la stilul de viata exemplar pe care il are.

Cori Gramescu, care a venit la eveniment intr-o rochie galbena, fara sutien, a primit trofeul special pentru promovarea stilului de viata sanatos.

Foto: Amalia Enache

Vedetele PRO TV, Dana Rogoz si Amalia Enache s-au remarcat cu outfituri albe. Amalia i-a inmanat premiul lui Leslie Hawke pentru intreaga activitate caritabila.

Foto: Ada Condeescu si Dana Rogoz

Intra in galeria foto sa vezi si alte tinute.

  • Decolteul nu mai e la moda. Ce tinute au ales vedetele la gala Celebrity Awards

related posts

Modifică setările cookies