Desi arata superb, femeia din imagini si-a taiat tot parul si a devenit cel mai cautat model britanic... masculin! Cum arata acum


La varsta de 31 de ani, cele mai multe fotomodele se "pensioneaza" intrucat lumea modei cauta in permanenta figuri si siluete tinere si proaspete. O britanica a spart insa toate tiparele si a luat o decizie care i-a schimbat viata pentru totdeauna.


La 31 de ani, Elliott Sailors, un model superb, se pregatea sa-si ia adio de la lumea modei, care o renega, considerand-o prea batrana pentru industrie. Nedispusa sa renunte atat de usor la marea ei pasiune insa, superba blonda a deci sa faca un pas riscant, dar care s-a dovedit cea mai inteligenta miscare din cariera ei profesionala.

Elliott s-a tuns baieteste si a continuat sa pozeze... ca barbat. Ea a luat aceasta decizie din motive strict profesionale, pentru ca stia ca va putea sa lucreze mai mult timp ca model, domnii fiind putin mai privilegiati din punct de vedere al varstei in lumea modei.

Astfel, britanica s-a dus impreuna cu sotul ei la o frizerie si a cerut sa fie tunsa. I-au spus ca nu aranjeaza femei, moment in care Elliott a raspuns: "Nu-i nimic, chiar vreau sa arat ca un barbat. O sa incep sa plang, dar nu-i nimic, nu va speriati si nu va opriti. Imi doresc cu adevarat sa fac asta".

Sotul a filmat-o in timpul transformarii si mai apoi a sustinut-o pe masura ce primea noi contracte ca model... pentru barbati

Desi a fost condamnata de multi ca s-a folosit de aspectul ei androgin pentru a castiga mai multi bani, Sailors spune ca tot ceea ce face este de dragul artei si ca nu castigurile financiare au influentat-o.

 

Tu ce parere ai despre transformarea ei radicala? Crezi ca a luat o hotarare buna?

  • Desi arata superb, femeia din imagini si-a taiat tot parul si a devenit cel mai cautat model britanic... masculin! Cum arata acum

related posts

Modifică setările cookies