Diamantele, nelipsite de la premiile SAG


Diamantele au fost la mare cinste anul acesta la gala premiilor SAG (Screen Actors Guild). Bratarile, cerceii, colierele si inelele vedetelor au stralucit mai ceva ca blitzurile fotografilor!
 


Unul din cel mai impresionant look de diamant ii apartine actritei Kate Hudson, care si-a accesorizat rochia alba cu spatele gol cu un colier lung, lasat pe spate, o pereche de cercei si doua inele, toate cu diamante Cartier.

Actrita din „Mad Men”, Christina Hendricks, a fost surprinsa in cercei si inel cu diamante suspendate in forma de trandafir, marca Irit Designs.

Vera Farmiga a fost de-a dreptul stralucitoare cu ajutorul cerceilor si a bratarilor de diamante de la Chanel Fine Jewelry. Nici Tina Fey nu a refuzat diamantele si si-a accesorizat tinuta cu cercei maronii si 3 bratari de diamant de la Neil Lane.

Nu stim daca intre timp s-a epilat, insa la capitolul accesorii, Mo’nique sigur nu a gafat! Ea a purtat o pereche de cercei Fred Leighton, abia vizibili din cauza coafurii.

Penelope Cruz a purtat o pereche de cercei Yossi Harari de diamant si o bratara auriu cu alb, din diamant de 23 de carate.

Sandra Bullock
a optat si ea pentru o pereche de cercei de diamant, Christina Applegate a purtat un set intreg de diamant, compus din cercei, bratara si inel,

Toni Collette a atras atentia cu bratara, inelul si cerceii de diamant in combinatie cu turcoaz, culoarea anului 2010.

  • Diamantele, nelipsite de la premiile SAG

related posts

Modifică setările cookies