Din fata pare o tinuta banala. Cand se intoarce cu spatele, atrage toate privirile. Cat de chic a aparut Rumer Willis


Fiica cea mare a lui Bruce Willis si Demi Moore si-a facut debutul la o emisiune de succes din Statele Unite ale Americii si s-a transformat intr-o adevarata tinta pentru paparazzi.


De cand a primit cele mai mari note din prima editia a unui show de dans, Rumer Willis este urmarita constant de paparazzi. Acestia o surprind cand merge la repetitii, cand iese de la antrenamente si cand se relaxeaza alaturi de prieteni.

In urma cu putin timp, ei au surprins-o pe strazile din Los Angeles, imbracata intr-o tinuta chic, pe care multe dintre adolescente isi vor dori sa o copieze. Aprent cuminte, ba chiar anosta, aceasta ascunde o surpriza simpatica in partea din spate.

Cand s-a intors, Rumer le-a aratat ca maioul gri, crosetat, pe care l-a purtat fara sutien, este format doar din franjuri sexy, ce lasa pielea la vedere.

Asortat cu o pereche de jeansi cu talie inalta, o caciula larguta, pchelari de soare si balerini, acest articol vestimentar se potriveste de minune si creeaza un aspect rebel, modern, foarte in tendinte.

  • Din fata pare o tinuta banala. Cand se intoarce cu spatele, atrage toate privirile. Cat de chic a aparut Rumer Willis

related posts

Modifică setările cookies