Donatella Versace și-a prezentat noua colecție cu cele mai hot modele ale momenentului și cu un public VIP


Cele mai în vogă vedete ale momentului nu au ratat prezentarea colecției Versace, toamnă-iarnă 2023, prezentată la Hollywood. Donatella a adus cele mai hot modele pe podium, în frunte cu Gigi Hadid și Kendall Jenner.


Veterana Naomi Campbell a demonstrat că, la 52 de ani, nu este cu nimic mai prejos decât modelele de 20 de ani. Aceasta a strălucit pe catwalk. 

Din public au admirat-o o mulțime de vedete din lumea muzicii, modei și a filmului, inclusiv miliardarul Jeff Bezos.

Dintre vedetele prezente în public, Miley Cyrus a reușit să se facă remarcată într-o superbă rochie vaporoasă, evident marca Varsace.

Deși își cumpără singură flori, cum spune în piesa-fenomen “Flowers”, Miley Cyrus are totuși un nou iubit, cu care s-a afișat la show-ul Versace. Maxx Morando este bateristul trupei Lilly și are numai 20 de ani, fiind cu 10 ani mai tânăr ca Miley.

La 60 de ani, Demi Moore este în formă maximă și a demostrat-o și la această apariție, alături de fiica ei, Rumer Willis. La fel de apreciată a fost și Pamela Anderson.

Evenimentul a fost bifat și de Dua Lipa, Anne Hathaway, Paris Hilton și Cher. Vezi imaginile în GALERIA FOTO  de mai jos!

SURSA FOTO: GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
  • Donatella Versace și-a prezentat noua colecție cu cele mai hot modele ale momenentului și cu un public VIP

related posts

Modifică setările cookies