Dresorul animalelor de companie ale vedetelor, convins de Dorian Popa să meargă la sală! A slăbit 12 kg în 2 luni!


Dresează câini de când avea 14 ani, iar acum este unul dintre cei mai buni instructori canini de la noi din țară. Și vedetele au apelat la el pentru a le ajuta în educarea animalelor de companie. Dorian Popa este prieten bun cu Mihai Nae, care încearcă să-l convinga să își cumpere un câine potrivit pentru noua sa casa în care urmează să se mute. Până atunci, pentru că sunt prieteni, la rândul său Dorian Popa îl invită pe instructorul canin la sală, să-i arate cum să se mențină, dar și câteva exerciții esențiale pentru grupele de mușchi.


Nu de alta, dar Mihai Nae trebuie să fie în formă atunci când o să meargă în America, la sfârșitul lunii mai, la cursurile organizate de celebrul Cesar Millan, fiind, se pare, singurul român care va participa la astfel de training.

Am foarte multi prieteni insa pot spune ca unul dintre cei mai buni este Dorian Popa. Avem multe in comun. Este un iubitor de animale adevarat, clar un iubitor de muzica si evident un sportiv extraordinar. Cand merg cu Dorian la sala simt ca nu mai suntem prieteni si ca suntem mai degraba profesorul cu elevul. E greu sa te tii la antrenament dupa Dorian. Antrenamentele pe care le face el sunt extrem de complicate. Este bine sa fii foarte atent daca iti explica de doua ori un exercitiu pentru ca sigur a treia oara nu iti mai da nicio explicatie. Eu am reusit datorita exercitiilor si sfaturilor lui sa dau jos 12 kg in 2 luni. Imi amintesc ca intr-o perioada mergeam la sala in gaşcă, alaturi de Jimmy Dub si de What’s Up. Insa pe parcurs Dorian a ajuns tot singur la sala pentru ca, repet, e greu sa tii pasul cu el. Ma bucur ca m-a convins sa ma apuc de sala, ma ismt mult mai bine de cand am inceput sa fac sport!”, marturiseste dresorul canin Mihai Nae.

  • Dresorul animalelor de companie ale vedetelor, convins de Dorian Popa să meargă la sală! A slăbit 12 kg în 2 luni!

related posts

Modifică setările cookies