E cool sa fii biciclista: Perfecte.ro si VeloBello te invita in weekend la o defilare chic pe doua roti


VeloBello organizeaza a doua editie SkirtBike, o promenada ciclista destinata femeilor, ca expresie a frumusetii pe doua roti, a feminitatii si elegantei. Biciclistele sunt invitate sa participe la acest eveniment in tinute chic, pentru a a arata ca mersul pe bicicleta nu e un sport, ci e un mod de-a fi, de-a traversa orasul, de-a simti si redescoperi spatiul social-urban.


Data: 29 mai 2011, ora 15:30
Punct de intalnire: Piata Revolutiei Traseu: Piata Revolutiei - Bd. Magheru - Piata Romana - Piata Victoriei – Bd. Aviatorilor -Piata Charles de Gaulle - Arcul de Triumf – Bd. Kiseleff - Piata Victoriei - Calea Victoriei - Ateneu – C.A.Rosetti – Gradina Verona(Carturesti).

Deplasarea se va face pe strada sau pe trotuar, in functie de ghidajul echipajului de Politie insotitor. La finalul plimbarii biciclistice, gazdele de la Gradina Verona vor oferi limonada tuturor participantelor.

Ca si la prima editie SkirtBike, fotografi profesionisti vor suprinde cele mai chic bicicliste, ce vor fi premiate de catre sponsorii evenimentului.

Proiectul VeloBello, initiat de asociatia Bate Saua sa Priceapa Iapa este un blog colectiv cu si despre bicicliste, despre placerea de a pedala in oras si pe trasee cicloturistice pitoresti. Coordonatoarele proiectului promoveaza mersul pe bicicleta ca parte dintr-o atitudine urbana, ca mijloc de transport eficient si rapid, ca activitate recreationala intr-un oras care sa redevina al oamenilor. SkirtBike se adreseaza tinerelor active, optimiste, interesate de partea frumoasa a vietii, atente la tendinte, interesate de un stil de viata sanatos si modern.
 

related posts

Modifică setările cookies