Ele sunt vedetele care au strălucit în marea noapte a Oscarurilor. Charlize Theron rămâne regina covorului roșu


În noaptea Oscarurilor, vedetele își doresc cu ardoare să se facă remarcate pe covorul roșu și să fie incluse în lista celor mai bine îmbrăcate celebrități. La fiecare apariție, Charlize Theron a reușit să bifeze ambele obiective.


În ultimii 20 de ani, Charlize Theron a bifat numeroase apariții la gala Oscar și de fiecare dată a impresionat cu eleganța și rafinamentul ei. În vârstă de 48 de ani, actrița a mai bifat încă un look superb – de data aceasta și-a făcut apariția într-o superbă rochie Dior Haute Couture, care a plasat-o instant pe lista celor mai admirate celebrități.

Vezi si: Lista completă a câștigătorilor. Cele mai mari surprize ale serii


De-a lungul timpului actrița ne-a încântat cu outfiturile ei spectaculoase la Premiile Oscar. Intră în GALERIA FOTO de mai jos ca să le vezi PE TOATE!

În top best dressed, s-a aflat și Margot Robbie, într-o rochie neagră din paiete, Versace, chiar dacă fanii au considerat look-ul ei ca fiind prea sobru.

Un adevărat fashion icon, Zendaya nu a dezamăgit nici de această dată într-o superbă rochie Armani Prive.

Vezi si: Cele mai frumose cupluri de pe covorul roșu, la Premiile Oscar. Cine este soția discretă a marelui câștigător, Cillian Murphy


La dezamăgiri vestimentare s-au incadat Jennifer Lawrence și Ariana Grande, care nu au fost prea inspirate în alegerile lor vestimentare.

Vezi ținutele de la Premiile Oscar în GALERIA FOTO de mai jos.

Sursa foto: GETTY IMAGES  • Ele sunt vedetele care au strălucit în marea noapte a Oscarurilor. Charlize Theron rămâne regina covorului roșu

related posts

Modifică setările cookies