Elena Gheorghe, certată de fani după cea mai sexy apariție de anul ăsta. Rochia incendiară cu care a stârnit controverse


Elena Gheorghe a făcut senzație cu outfiturile ei din vacanța petrecută în Antalya, la un resort de lux. Cântăreața a defilat în cele mai îndrăznețe ținute, care i-au pus silueta perfectă în valoare.

Tag-uri: #Elena Gheorghe

Elena a stârnit însă cele mai multe reacții cu cea mai recentă postare – vedeta a pozat într-un cadru luxuriant, într-o rochie neagră ultra sexy, cu franjuri de la talie în jos. Cu siguranță, cu o asemenea rochie a atras toate privirile în vacanța din Turcia. 

Însă nici pe internet nu a fost ignorată. Ținuta îndrăzneață i-a împărțit pe admiratori în două tabere: cei care au lăudat-o pentru alegere și îndrăzneală și cei mai… pudici, care au certat-o pentru o asemenea apariție. 

Culmea, în 2023, aceștia i-au reproșat că… o mamă și o șotie nu ar trebui să se îmbrace "așa". 

“Tu ești o persoană frumoasă, de ce oare trebuie să te expui în permanență mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată? Ești mamă și soție “, i-a reproșat o fană.

La o altă postare, în care Elena apare într-o superbă rochie decoltată, același gen de reactite: “Nu înțeleg de ce vă luați rochițe cu cupele mai mici decât sânii! Tu ești superbă, dar uneori exagerezi cu postările sexy, ești totuși căsătorită, ești mămică și ar trebui să fii puțin mai decentă!”.

Însă tot rochia neagră cu franjuri a pus gaz pe foc.

“Nu am cuvinte...penibil”.

“Nu a mai avut material pentru rochie”.

“Zici că a tras câini de rochie, dacă și asta este rochie, eu sunt maicută!”, au reacționat unii fani.

  • Elena Gheorghe, certată de fani după cea mai sexy apariție de anul ăsta. Rochia incendiară cu care a stârnit controverse

related posts

Modifică setările cookies