Elizabeth Taylor, regina diamantelor. Vezi cele mai spectaculoase bijuterii ale actritei


Elizabeth Taylor a fost cunoscuta pentru frumusetea ei, pentru ochii incredibil de patrunzatori, pentru cariera si actele de caritate, dar si pentru colectia impresionanta de bijuterii. Un adevarat style-icon din acest punct de vedere, Elizabeth avea o colectie cu unele din cele mai valoroase bijuterii din istorie.


Aparitiile ei au fost memorabile de fiecare data, si asta mai ales datorita bijuteriilor cu care isi accesoriza hainele. Ea a si scris o carte, "Elizabeth Taylor: Povestea mea de dragoste cu bijuteriile" in care a povestit despre colectia impresionanta de diamante, rubine, smaralde si safire.

"Sunt norocoasa ca am piese de bijuterie foarte importante. Nu cred ca imi apartin. Consider doar ca sunt custodele lor, pot sa ma bucur de ele, sa le ofer cel mai bun tratament din lume, sa am grija de siguranta lor si sa le iubesc", a marturisit actrita din Cleopatra.

"Am iubit bijuteriile de cand ma stiu. Mama mi-a spus ca n-am deschis ochii opt zile dupa ce m-am nascut, dar cind i-am deschis, primul lucru la care m-am uitat a fost inelul ei de logodna. Eram vrajita", a declarat Liz Taylor in 2002.

Vezi in galeria foto de mai jos look-urile accesorizate memorabil ale actritei!

Citeste mai multe despre cariera ei impresionanta pe www.procinema.ro!

Sursa foto: Getty

  • Elizabeth Taylor, regina diamantelor. Vezi cele mai spectaculoase bijuterii ale actritei

related posts

Modifică setările cookies