Emily Ratajkowski, dezlănțuită la petrecerea de după Met Gala. În ce ipostaze rebele a fost surprinsă mămica-fotomodel


Are 32 de ani, e divorțată și nu este în nicio relație oficială… așa că nimic nu a putut să o oprească pe Emily Ratajkowski să se dezlănțuie la petrecerea cu cele mai multe vedete pe metrul patrat.


Emily Ratajkowski a uitat de orice inhibiții la petrecerea organizată după prestigioasa Met Gala… Deși nu se poate spune nici că în timpul galei s-a cenzurat prea tare: a defilat într-o rochie transparentă, purtată fără sutien.

Însă, la party, Emily a ales o ținută și mai îndrăzneață, care i-a lăsat corpul de supermodel la vedere.

Mămică unui băiețel de 3 ani, Emily s-a simțit excelent la petrecerea plină de vedete: s-a fotografiat cu toată lumea și a dansat după pofta inimii, fără să îi pese ce comentează lumea.

Deși este una dintre cele mai admirate și dorite vedete din showbiz, Emily Ratajkowski nu are deloc noroc în dragoste. După divorț, vedeta a încercat, fără succes, să aibă o nouă relație serioasă. Anul trecut a fost surprinsă în oraș cu 6 bărbați diferiți în 7 luni, pe lista ei de cuceriri fiind nume mari din showbiz precum Brad Pitt, comediantul Pete Davidson sau Harry Styles.

Modelul spera într-o relație serioasă cu Harry Styles, de care se îndrăgostise, însă la numai câteva ore după ce au fost fotografiați sărutandu-se, artistul a fost surprins de paparazzi în compania unei foste iubite.

În ultima perioadă, Emily nu s-a mai afișat cu pretendenții în public, și de teamă ca nu cumva, din această cauză, să piardă custodia fiului ei.

“Oamenii mereu vor să afle ce se întâmplă în viața mea personală. Vreau doar să clarific lucrurile. Într-o luptă pentru custodie, dacă ești o mamă singură care iese la întâlniri cu bărbați, nu ai deloc o imagine bună. Cel mai important lucru pentru copilul meu este să fie în siguranță și să fim împreună. Nu aș risca niciodată asta”, a spus Emily.

Sursa foto: Profimedia, Getty Images

  • Emily Ratajkowski, dezlănțuită la petrecerea de după Met Gala. În ce ipostaze rebele a fost surprinsă mămica-fotomodel

related posts

Modifică setările cookies