Eva Mendes - noua imagine a sampoanelor Pantene


Eva Mendes este noua ambasadoare Pantene. Actrita va reprezenta incepand cu luna iunie imaginea sampoanelor brandului, alaturi de actrita Naomi Watts.


De luna viitoare, o vom vedea pe Eva Mendes peste tot! Actrita va aparea in reclamele Pantene, unde va promova un sampon potrivit pentru parul degradat. De cealalta parte, Naomi Wats va fi imaginea sampoanelor pentru volum.

"Tortura la care mi-am supus parul in tot acest timp in care l-am uscat cu foehnul si l-am coafat cu placa sau ondulatorul nu a avut ca rezultat decat degradarea lui. Cu Pantene pot folosi in continuare aceste ustensile, insa parul meu ramane sanatos. Este minuant sa lucrezi cu un brand ca Pantene, care arunca toate cartile pe fata. La sedinta foto nu s-a folosit absolut niciun truc. Fiecare look a fost natural, iar parul meu chiar arata sanatos. Produsele Pantene chiar reusesc sa iti ofere rezultatele pe care ti le promit,” a declarat Eva Mendes.

De cealalta parte, Naomi Wats si-a arata si ea incantarea. “Sunt foarte fericita ca am intrat in familia Pantene. Vreau ca toate femeile cu par fin sa stie ca pot obtine un par superb, cu volum, fara sa il degradeze si fara sa foloseasca extensii.”

Desi imaginile din campanie vor aparea in presa abia la inceputul lunii iunie, pe internet circula deja primele fotografii de la sedinta foto. Arunca o privire in galeria foto!

Spune-ne la rubrica de comentarii daca Eva Mendes si Naomi Wats ti se par alegerile potrivite pentru a reprezenta brand-ul Pantene.

  • Eva Mendes - noua imagine a sampoanelor Pantene

related posts

Modifică setările cookies