Fashioniste in seriale TV. Voteaza-ti preferata


Carrie Bradshaw este cea care a pornit curentul fashionistelor in serialele TV, insa dupa terminarea Sex and the City, alte personaje incearca sa ii ia locul. Noi iti propunem cinci noi fashioniste din seriale curente sau incheiate recent. Care dintre ele ii calca pe urme lui Sarah Jessica Parker?


Sexy si provocatoare pe marile ecrane, mamici devotate acasa. Top 10 cele mai sexy actrite care au copii

Gabrielle Solis (Eva Longoria) din Desperate Housewives

Personajul Evei este un fost model care primeste tot ce isi doreste, in special din punct de vedere financiar, de la sotul ei. Marea sa pasiune este moda, ea remaracandu-se la acest capitol dintre femeile de pe Wisteria Lane. La finalul serialului, cand este nevoita sa isi ia o sluja, ea devine personal-shopper, iar apoi deshide un site de succes.

Amanda Tanen (Becki Newton) din Ugly Betty

Becki interpreteaza rolul unei receptionere la revista Mode, una dintre cele mai importante publicatii de moda din New York. De-a lungul serialului ea o critica pe Betty cea urata, datorita felului in care se imbraca. Desi nu o face subtil, Amanda isi permite sa faca acest lucru datorita stilului ei imepcabil si foarte fashion forward.

 

Serena Van Der Woodsen (Blake Lively) din Gossip Girl

Serialul a devenit un hit si datorita modului in care sunt stilizate personajele feminine, ele avand viziuni total diferite asupra modei. Serena este o IT Girl a Mannhattanului, preferata tabloidelor si tinta principala a lui Gossip Girl. Stilul ei boho chic este foarte laudat si adecvat varstei personajului.


Betty Draper (January Jones) din Mad Men

Personajul lui January Jones vine dintr-o alta vreme fata de celelalte personaje prezentate. Actiunea serialului Mad Men se petrece la incepul anilor '60. Betty este sotia care sta acasa si are grija de copii... dar se ingrijeste si sa arate si sa se imbrace ireprosabil.

 

Zoe Hart (Rachel Bilson) in Hart of Dixie

Serialul Hart of Dixie a debutat anul acesta la CW, acelasi post TV care a produs si Gossip Girl. Este demn de inteles ca se acorda o mare atentie garderobei personajelor. Zoe Hart este o doctorita din New York care se muta in sudul Statelor Unite. Ea aduce cu ea un simt vestimentar total diferit de restul fetelor din oras si este constant 'intepata' din cauza pasiunii sale pentru pantaloni scurti.

 

Intra in galeria foto pentru a vedea mai multe tinute purtate de ele in serialele care le-au consacrat si apoi voteaza-ti preferata!

  • Fashioniste in seriale TV. Voteaza-ti preferata

related posts

Modifică setările cookies