Fiica cea mică a lui Bill Gates, look rafinat și sexy la o gala caritabila. Le-a eclipsat pe divele de la Hollywodd


Fiica cea mai mica a lui Bill Gates, Phoebe, a reușit să se facă remarcată la un eveniment din cadrul Săptămânii Modei de la New York. Tânăra în vârstă de 20 de ani își dorește o carieră în domeniul fashion – visează să devină designer vestimentar.

Tag-uri: #Phoebe Gates

Phoebe Gates și-a făcut apariția la o gală caritabilă într-o ținută îndrăzneață, care a transformat-o instant în tintă paparazzilor. Aceasta a defilat într-o rochie maro, cu abdomenul la vedere și și-a stilizat părul într-un coc elegant.

Deși se consideră privilegiată, fiind fiica unuia dintre cei mai bogați oameni din lume, tânăra dorește să își creeze propriul drum în viață.

 

“OK, sunt fiica părinților mei, asta îmi oferă un privilegiu imens, dar nu lucrul asta mă definește pe mine. Vreau să am propria identitate, să mă fac remarcată”, a spus Phoebe Gates într-un interviu. 

Până își vă găsi drumul în viață, Phoebe Bates face senzație pe rețelele de socializare: pe Instagram are peste 300.000 de followeri, iar pe TikTok peste 77.000.

La gala caritabilă din New York, Phoebe a petrecut printre divele din lumea filmului și a modei. Nicole Kidman, Șalmă Hayek, Kim Kardashian sau Linda Evangelista au fost și ele prezente la eveniment. Vezi imagini cu ce ținute au purtat în galeria foto de mai jos.

 

Sursa foto: GETTY IMAGES

  • Fiica cea mică a lui Bill Gates, look rafinat și sexy la o gala caritabila. Le-a eclipsat pe divele de la Hollywodd

related posts

Modifică setările cookies