Fosta iubita a Printului Harry, Chelsy Davy, a incercat sa imite rochia de domnisoara de onoare a Pippei la o nunta. I-a reusit sau nu?


Fosta iubita a Printului Harry a participat in acest weekend la o nunta din inalta societate britanica. Printre invitatii evenimentului fastuos s-au numarat atat Printul William si printul Harry, cat si Printesele Beatrice si Eugenie si Pippa Middleton.


Invitata in calitate de domnisoara de onoare la nunta lui Lady Melissa Percy si Thomas van Straubenzee, Chelsy Davy, fosta mare iubire a Printului Harry, a decis sa-i arate acestuia ce a pierdut atunci cand s-a despartit de ea.

Chelsy a ales o rochie maxi, crem, cu decolteu adanc si maneci scurte, care le-a adus aminte nuntasilor foarte mult de rochia cu care Pippa Middleton a atras atentia la nunta regala a surorii ei mai mari.

Rochia, care a purtat semnatura designerului Bruce Oldfield, i-a pus perfect in evidenta silueta supla a tinerei. Constienta de atuurile sale, Chelsy a profitat, de altfel, de o mica problema cu rochia de mireasa a prieteni ei pentru a se apleca si a demonstra paparazzilor ca si posteriorul ei are material sa devina la fel de faimos ca si al Pippei.

Desi nu a fost suprinsa vorbind cu fostul ei iubit, blonda s-a gasit, la un moment dat, in apropierea Printului William, si a fost fotografiata razand si glumind cu acesta, de dragul vremurilor de odinioara, cand pareau ca vor deveni cumnati.

Ce parere ai despre aparitia lui Chelsy? Crezi ca a reusit sa imite suficient de bine look-ul "a la Pippa" sau nu?

  • Fosta iubita a Printului Harry, Chelsy Davy, a incercat sa imite rochia de domnisoara de onoare a Pippei la o nunta. I-a reusit sau nu?

related posts

Modifică setările cookies