Fostă nevastă de miliardar, Carmen Negoiţă îţi spune ce culoare face ţinuta să pară mai scumpă


De mai bine de şapte ani, Carmen Negoiţă e lifestyle blogger şi inspiră cititorii atât prin călătoriile sale, cât şi pe partea de fashion, prin ţinute speciale. 


Carmen a mărturisit în repetate rânduri că investeşte serios în haine şi mai ales în accesorii, dar că îi place să şi mixeze piese luate la preţ redus cu articole de designer. În ceea ce priveşte obţinerea unui look sofisticat, care să inspire LUX din cap până în picioare, Carmen are o sugestie clară: alegeţi nuanţa CAMEL. Designerii si revistele de specialitate din străinătate sunt de acord cu ea, pentru ca mizează pe acceaşi culoare. Totuşi, simpla alegere a nuanţei nu e suficientă. E important să ştii cum să o asortezi şi în ce fel să o porţi. E uşor totuşi să faci asta: camel este nuanţa care se asorteaza la aproape orice altă culoare, se potriveste oricarui tip de ten, păr şi mai ales oricărui tip de personalitate.

O ţinută de efect propusă de Carmen pe blogul personal combină nuanţa de navy-blue cu o geantă camel. Şi arată într-adevăr spectaculos.  

 

Pe contul de Instagram, Carmen propune şi alte ţinute, tot de foarte mare efect, pe care le pune în evidenţă cu un accesoriu nuanţa camel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beautiful afternoon with @meli_melo_paris. Happy anniversary!!! #melimelo_20 #femmeactuelle

O postare distribuită de Carmen Negoita (@carmennegoita) pe

Ca blogger interesat de modă, Carmen are impact la nivel internaţional şi multe cititoare se inspiră din ţinutele propuse de ea. A participat la săptămânile modei de la New York, Barcelona, Londra şi Paris şi a apărut în mari publicaţii internaţionale precum Washington Post, Vogue, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vanity Fair, Daily Mail, Miami Herald.

O puteţi urmări pe Carmen în fiecare marţi, miercuri şi joi, de la ora 21:30, în emisiunea " FERMA", pe PRO TV.

Foto: Facebook/Instagram/carmennegoita.com

  • Fostă nevastă de miliardar, Carmen Negoiţă îţi spune ce culoare face ţinuta să pară mai scumpă

related posts

Modifică setările cookies