Fusta micro, noua piesă vestimentară preferată de vedete. Ce probleme le pune celebrităților


Fusta mini e istorie! Acum vedetele poartă fuste… micro, care de abia acoperă strictul necesar. Sunt sexy, însă nu le poate purta chiar oricine. Mai mult, riști să fii victima unui accident vestimentar la fiecare pas!

Tag-uri: #fusta mini #vedete

Chantel Jeffreys este ultima adeptă a noului trend vestimentar care face furori printre celebrități. De profesie model și DJ, vedeta în vârstă de 29 de ani a vrut cu orice preț să fie sexy la o petrecere mondenă.

Chantel a mers mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată la after party-ul de după premiera filmului Amsterdam. Aceasta a optat pentru un outfit nude, compus dintr-o fustă micro și un top scurt cu decupaje îndrăznețe.

Cu zeci de paparazzi așteptând la intrare, vedeta a încercat în zadar să tragă de fustă ca să evite un accident vestimentar.

De curând, și Rihanna a ales o astfel de fustă micro pentru o ieșire la restaurant, dovedind că poți purta această piesă vestimentară și dacă nu ai picioare lungi și suple.

Bella Hadid și Dua Lipa sunt și ele fane ale noului trend.

Însă nu e ca și cum micro-fusta ar fi fost inventată acum. În 2002, Christina Aguilera făcea senzație cu una pe covorul roșu de la MTV VMA.

Foto: Profimediaimages.ro, Getty

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos.

  • Fusta micro, noua piesă vestimentară preferată de vedete. Ce probleme le pune celebrităților

related posts

Modifică setările cookies