Generația 50 +, strălucitoare la gala People’s Choice Awards. Jennifer Aniston refuză să îmbătrânească la 55 de ani


Jennifer Aniston a fost una dintre atracțiile serii la ceremonia de decernare a premiilor People’s Choice. La 55 de ani, actrița a bifat un look perfect într-o little black dress.Tag-uri:

Jennifer a avut un look simplu, dar de efect: și-a făcut apariția pe scenă într-o rochie mini, neagră, cu umerii goi. Vedeta și-a etalat silueta slim, dar atletică: nu este un secrat faptul că actrița este o împătimită a fitnessului.

Anul trecut, într-o campanie publicitară, actrița și-a etalat abdomenul cu pătrățele.

“Pe măsură ce înaintăm în vârstă, trebuie să găsim lucruri care să ne entuziasmeze. Și trebuie să fim blânzi cu corpurile noastre. Îmi place când găsesc o metodă care chiar funcționează, pe care să o împărtășesc cu prietenele mele. Ce bine ar fi fost să știu de asta în urmă cu 20 de ani”, spunea Jennifer Aniston, care făcea reclama unui program de fitness.

“În mintea noastră ne gândim că nu obținem rezultate fără suferință. Că trebuie să facem sport de trei ori pe zi. Cu programul ăsta, poți începe blând”, mai spune Jennifer Aniston.Fanii sunt impresionați de felul în care arată actrița la 55 de ani, însă unii sunt de părere că setează obiective nerealiste. “O iubesc, dar setează obiective nenaturale. Noi nu avem banii ei, timpul și resursele pentru a face sport și a arăta așa. Desigur, putem fi mai în formă, dar nici ea nu arată așa mereu. Dar în reclama asta arată într-adevăr grozav”, a comentat o admiratoare.

Jennifer Aniston nu a fost singura vedetă la peste 50 de ani care a impresionat cu look-ul ei la gala People’s Choice.

La 50 de ani, Heidi Klum arată la fel de bine ca întotdeauna. 

Nici Carmen Electra, care pe vremuri făcea furori în Baywatch, nu a fost cu nimic mai prejos, la 51 de ani.

Sursa foto: GETTY IMAGES  • Generația 50 +, strălucitoare la gala People’s Choice Awards. Jennifer Aniston refuză să îmbătrânească la 55 de ani

related posts

Modifică setările cookies