Giulia Nahmany este primul designer roman care creeaza haine pentru femeile cu forme: „Putem fi glam chiar daca nu avem 50 de kg"


Giulia Nahmany devine din ce in ce mai prezenta in industria fashion din Romania. Dupa ce a lansat o academie de machiaj, doua linii de bijuterii cu Swarovski si diamante, precum si un parfum in serie limitata, Giulia isi indreapta acum atentia si spre zona vestimentara, lansand rochii de seara special create pentru femeile cu forme.


 

Cunoscand pe propria-i piele cat de dificil este sa gasesti rochia potrivita atunci cand nu ai dimensiuni de model, vedeta foloseste experienta si informatiile acumulate de-a lungul timpului pentru a le veni in ajutor femeilor care nu se incadreaza in dimensiunile 90-60-90, dar care isi doresc sa fie elegante.

In acest sens, a creat o mini colectie de rochii din material paietat astfel croite incat sa mascheze imperfectiunile si sa ofere iluzia unei siluete mai inguste.

“Am creat pentru prima data acest tip de rochie pentru un eveniment la care am participat. Eu am purtat-o si am fost uimita sa primesc multe complimente. Am fost intrebata de la ce casa de moda este. Asa a aparut ideea de a crea o mini linie vestimentara dedicata femeilor cu forme pentru ca, sa recunoastem, majoritatea nu avem trupul manechinelor de podium. E un lucru cert, dar asta nu inseamna ca nu putem fi glam chiar daca nu avem 50 de kilograme!”, declara Giulia.

Rochiile disponibile pe site-ul oficial www.giulianahmany.com sunt realizate la comanda, in functie de dimensiunile cerute, au pretul de 1800 de lei si se livreaza in 10 zile.

  • Giulia Nahmany este primul designer roman care creeaza haine pentru femeile cu forme: „Putem fi glam chiar daca nu avem 50 de kg

related posts

Modifică setările cookies