Globurile de Aur 2019: Anne Hathaway și Lucy Liu, printre cel mai prost îmbrăcate pe covorul roșu


Anne Hathaway, Lucy Liu și Heidi Klum se numără printre cel mai prost îmbrăcate vedete care au defilat pe covorul roșu, la această ediție a Globurilor de Aur.


Cea de-a 76-a ediție a Globurilor de Aur a avut loc la hotelul Beverly Hilton, din Beverly Hills, duminică seara. O mulțime de vedete din industria filmului și-au făcut apariția, încântând publicul cu ținutele lor impecabile.

Citește și: Globurile de Aur 2019: Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

Totuși, printre aparițiile care au atras atenția pe covorul roșu, au existat și unele mai puțin fericite, criticii grăbindu-se să remarce ținutele care abuzau de neon, tulle sau animal print.

Alături de Heidi Klum, Lucy Liu și Anne Hathaway se află în topul listei celor mai prost îmbrăcate pe covorul roșu. Francia Raisa, Renee Bargh sau Jodie Comer, din serialul „Killing Eve”, s-au  dovedit la fel de puțin inspirate în alegerea ținutei pentru Globurile de Aur 2019.

În mod normal considerată extrem de stilată, Anne Hathaway a optat, pentru evenimentul de duminică seară, pentru o rochie animal print, cu multiple modele, paiete, curea cu cristale - un look pentru care a primit o notă foarte mică.

Heidi Klum, la rândul ei, a purtat top fără bretele, care se revărsa într-o fustă enormă cu ciudate flori 3D. Iar rochia lui Lucy Liu a fost copleșită de paietele neon, dar și de pelerina lungă până în pământ.

Vedeți, în galeria de mai jos, ținutele care au lăsat de dorit la Globurile de Aur 2019.

Foto: Getty

  • Globurile de Aur 2019: Anne Hathaway și Lucy Liu, printre cel mai prost îmbrăcate pe covorul roșu

related posts

Modifică setările cookies