Golden Globes: Fashionistele de azi, dezastre vestimentare in trecut. Vezi cele mai urate aparitii din toate timpurile


Duminica are loc editia de 2012 a premiilor Golden Globe, asa ca vedetele sa pregatesc intens de o noua aparitie pe covorul rosu. Ca in fiecare an, dress code-ul este "Fabulous Chic", chiar daca nu a fost respectat indeaproape. Dar, sa speram ca nu vom mai vedea tinute dezastruoase ca cele de mai jos!


 

Fii tot timpul in CTRL si da LIKE la pagina noastra de Facebook! Suntem peste 59.000 in club. Intra si tu!

In cel mai bun caz, celebritatile vor straluci in fata aparatelor de fotografiat. Exista si exceptii insa, unele chiar foarte neplacute. Poate va amintiti de Mo'nique, care a pasit cu gratie pe covorul rosu cu picioarele neepilate :)

Fashionista de la Hollywood, goala intr-o campanie publicitara din Israel. Uite cum s-a dezbracat de inhibitii Katie Holmes

Alte vedete pur si simplu nu s-au uitat prea bine in oglinda inainte de a iesi din casa si s-au trezit pe covorul rosu cu niste rochii care semanau mai degraba cu niste fete de masa.

Daca mai adaugam accesoriile sclipitoare si machiajele parca desprinse din filme de groaza, iti poti inchipui rezultatele. 

Noi ne-am gandit sa-ti reimprospatam memoria si sa facem topul celor mai nereusite 10 tinute de la Golden Globes de-a lungul anilor.

  • Golden Globes: Fashionistele de azi, dezastre vestimentare in trecut. Vezi cele mai urate aparitii din toate timpurile

related posts

Modifică setările cookies