H&M si-a prezentat colectia de toamna/iarna 2013 in cadrul Paris Fashion Week


Colectia H&M Toamna 2013 a fost creata de propria echipa de design a brandului suedez si constituie un amestec vesel de stiluri, ce imbina siluete dramatice cu articole decorative.


Pe langa fracurile scurte si pardesiul in stil masculin, sunt prezentate si articole multifunctionale, cum ar fi jacheta in stil boho, jacheta din piele la doua randuri de nasturi sau jacheta de gala, cu croiala ampla.

Finetea si un simt al grandorii delicate se regasesc in articole precum rochia cu paiete cu spatele gol sau topul decorat cu franjuri pe umeri, iar tricotajele sunt esentiale, mai ales puloverul cu torsade complexe.

Colectia toamna/iarna 2013 2013 a fost prezentata publicului intr-un spatiu special amenajat in gradina de la Musée Rodin.

Primul eveniment prezentat de H&M pe podiumul din cadrul Saptamanii Modei de la Paris a fost realizat de George Cortina si a permis brandului H&M sa prezinte colectia principala a sezonului urmator intr-o lumina cu totul noua, prin intermediul modelelor precum Cara Delevingne, Isabeli Fontana si Arizona Muse.

Atmosfera colectiei a fost reflectata in locul special amenajat din gradina de la Musée Rodin, decorat ca un apartament de vis, plin de eleganta petrecerilor din anii ’70 la Paris.

  • H M si-a prezentat colectia de toamna/iarna 2013 in cadrul Paris Fashion Week

related posts

Modifică setările cookies