Hailey și Justin Bieber, ședință foto în chiloți pentru un brand celebru


Cântărețul canadian și-a luat soția în cea mai nouă campanie de promovare a unui celebru brand de lenjerie intimă. Hailey și Justin Bieber au pozat provocator.


Justin Bieber este de mai mulți ani imaginea brandului Calvin Klein. Acum, starul a pozat alături de soția lui, modelul Hailey Baldwin. Este prima aparție a celor doi într-o reclamă de când sunt împreună, iar cei de la CK își freacă mâinile de bucurie: notorietatea cuplului Bieber le va aduce, mai mult ca sigur, vânzări considerabile.

Soții Bieber au pozat cum le place lor cel mai mult să-și petreacă timpul acasă: în lenjerie intimă și în pijama. Fanii lui Bieber au ocazia rară de a-i vedea toate tatuajele, din care starul canadian a făcut o pasiune.

Campania comandată de brandul de îmbrăcăminte mai conține și un clip video, în care soții Bieber nu se sfiesc să se sărute și să danseze ca și când ar fi în sufrageria lor de acasă.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Hailey și Justin Bieber și-au înnoit jurămintele pe 30 septembrie 2019, în cadrul unei ceremonii religioase care a avut loc în Carolina de Sud. Cei doi s-au căsătorit civil în septembrie 2018 și au petrecut cu mare fast, pentru a doua oară, un an mai târziu.

Citește și: Justin Bieber, cu bijuterii dentare de 25.000 de dolari în pozele de nuntă. Cum arată mireasa

Fotografii: Profimediaimages.ro

  • Hailey și Justin Bieber, ședință foto în chiloți pentru un brand celebru

related posts

Modifică setările cookies