INNA, în show-ul Versace de la Săptămâna Modei de la Milano. Cum a reacționat artista


Vocea Innei a răsunat pe podium la Săptămâna Modei de la Milano, unde casa Versace și-a etalat colecția de primăvară-vară a anului viitor. 


Donatella Versace a devenit fan INNA, iar acest lucru s-a văzut din plin la Milano Fashion Week 2019. Creatoarea de modă a ales o piesă a artistei din România pentru show-ul ei din capitala italiană a modei. 

E vorba de piesa Iguana, care a fost inclusă în show-ul Versace primăvară-vară 2020, în timpul defilării modelelor. 

„Este o reală bucurie să îmi aud piesa inclusă în show-ul celor de la Versace, mai ales pentru că este unul dintre brandurile mele preferate. Este o onoare să aflu că muzica pe care am compus-o este apreciată”, a spus INNA

FOTO: Getty Images

Iguana este una dintre piesele incluse pe albumul „YO” pe care artista l-a compus integral în limba spaniolă și l-a lansat anul acesta. În prezent, INNA se află în Mexic, una dintre țările în care este primită mereu cu entuziasm și multă iubire din partea fanilor. 

Show-ul Versace a fost foarte bine primit, mai ales că invitată de gală a fost Jennifer Lopez. Actrița a defilat într-o rochie verde, ușor modificată, pe care a purtat-o prima dată în urmă cu 19 ani, la decernarea premiilor Grammy.

FOTO: Getty Images

INNA este o artistă care a stârnit aprecieri la scară mondială. În acest an, Eva Longoria a ales o piesă de-ale artistei – Tu manera, pentru coloana sonoră a filmului Grand Hotel.

Mai mult, piesa Sin Ti, care figurează tot pe albumul „YO”, a fost inclusă în episodul al șaselea din cel de-al doilea sezon al serialului original Netflix, Elite.

Vezi și VIDEO: Concert INNA la Neversea 2019

  • INNA, în show-ul Versace de la Săptămâna Modei de la Milano. Cum a reacționat artista

related posts

Modifică setările cookies