Invata de la Kirstie Alley o metoda inedita de a-ti masca kilogramele in plus


Desi actrita a slabit cateva kilograme din iunie si pana acum, ea nu si-a atins inca idealul de greutate si de aceea foloseste mici trucuri vestimentare pentru a-si ascunde formele.


In trei saptamani va incepe noul sezon al show-ului american “Dancing with the Stars”, motiv pentru care Kirstie Alley lucreaza din greu sa-si intre in forma.

Starul, care a povestit ca a slabit un numar impresionant de kilograme in timpul sezonului trecut al show-ului, s-a ingrasat intre timp si n-a reusit sa scape de surplus.

De aceea Kirstie foloseste tot felul de trucuri pentru a distrage atentia de la kilogramele suplimentare.

Este vorba, bineinteles, despre purtarea unor pantofi cu toc (artificiu vestimentar vechi de cand lumea si aplicat de multe femei), de alegerea unui tricou XXL, care nu se muleaza pe forme, dar si despre un nou truc: ascunderea kilogramelor cu ajutorul unor genti supradimensionate.

Kirstie Alley a fost, astfel, suprinsa de paparazzi purtand cu ea doua genti uriase, una alba si una roz, pe care le-a tot invartit abil, astfel incat sa-i mascheze soldurile.

Nu stim daca a pacalit pe cineva micul ei truc, asa ca ii uram mai mult success lui Kirstie in a da jos respectivele kilograme in timpul antrenamentelor pentru show-ul de dans, cum a facut si anul trecut.
 

  • Invata de la Kirstie Alley o metoda inedita de a-ti masca kilogramele in plus

related posts

Modifică setările cookies