Iulia Albu și moda măștii decupate: „Nu este pentru protecție”


Dependentă de stil, Iulia Albu a vrut să imprime puțină clasă și purtării măștilor devenite obligatorii în spațiile închise. Stilista va lansa oficial un nou produs vestimentar, inspirat de pandemia de coronavirus.


Iulia Albu a șocat audiența, marți după-amiaza, când s-a prezentat în platoul emisiunii La Măruță cu o mască ciudată pe figură. Partea din dreptul gurii era decupată, ceea ce i-a permis Iuliei să vorbească facil și să-și etaleze rujul roșu aprins.

Fiindcă apariția ei a stârnit numeroase comentarii în mediul online, Iulia Albu a lămurit misterul ciudatului accesoriu vestimentar. Masca decupată nu e destinată protejării în fața noului coronavirus.

Nu pot sublinia îndeajuns cât de important este să purtăm mască. Acesta este motivul pentru care am decis ca pentru toate [aparițiile – n. red.] mele tv din această perioadă să port mereu două. O mască pentru protecție și una pentru show

Masca decupată, destinată exclusiv aparițiilor televizate, este extrem de încărcată că simbolistică. Pe de o parte, ea reprezintă dreptul de a avea o voce într-un context al cenzurii sociale, pe de alta o asumare a unui context politico-social și lupta împotriva lui. Nu. Masca găurită Nu este pentru protecție. Purtați masca de protecție pentru a vă proteja”, a explicat Iulia Albu pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

 

Stilista a anunțat că noul accesoriu vestimentar, care poartă semnătura Iulia Albu les Merveilles, va fi lansat oficial la 18 mai 2020.

S-a certat cu fostul soț pentru fiica lor

Iulia Albu a avut un schimb de replici acide cu designerul Mihai Albu, fostul ei soț, pe tema timpului petrecut de fiecare în compania fiicei lor. Cătălin Măruță a încercat să-i pună pe cei doi față în față, însă Iulia a apreciat că nu are ce să-i spună acestuia la televizor.

După ce designerul i-a reproșat că nu îi permite să-și vadă fiica, Iulia a avut o reacție tăioasă: „El, de fapt, nu-și dorește să-și vadă copilul. Dacă acest om vrea să facă circ, să nu-l facă pe numele copilului meu”, a spus Iulia Albu în emisiune.

Vezi mai jos ce au cei doi de împărțit!

Fotografii: La Măruță

  • Iulia Albu și moda măștii decupate: „Nu este pentru protecție”

related posts

Modifică setările cookies