Jennifer Lawnerce, regina căzăturilor, a venit în șlapi pe covorul roșu la Cannes. Cum au surprins-o paparazzii


Pare întruchiparea gratiei și perfecțiunii până când vezi ce are în picioare :)  Jennifer Lawrence i-a surprins pe criticii de modă la cea mai recentă apariție de pe covorul roșu.


Jennifer Lawrence este cunoscută pentru căzăturile sale în public, la evenimente importante. Este memorabilă căzătura sa din seara Oscarurilor, când s-a împiedicat pe scenă înainte să își ridice trofelul. De atunci a mai urmat o serie de momente jenante, așa că actrița a zis să elimine orice risc.

La premiera filmului "Anatomie D'une Chute”, Jennifer Lawrence a avut un look perfect, dacă eliminăm încălțările :)  Vedeta și-a combinat superba rochie roșie de gală cu o pereche de șlapi, tocmai buni pentru o ieșire la plajă.

Actrița  nu a venit însă în șlapi la eveniment: inițial a avut o pereche de pantofi roșii superbi, însă cu un toc imposibil de subțire. Așa că, pentru mai multă comoditate și un pic de vâlvă, a înlocuit pantofii de divă cu șlapii pentru plajă.

@scenexedits Red her her color #jenniferlawrence #cannesfilmfestival ♬ original sound - pop culture

Jennifer Lawrence a fost la fel de frumoasă și la un eveniment care a avut loc înaintea premierei - vedeta a impresionat cu o rochie tricotată. Intra in GALERIA FOTO de mai jos ca sa o vezi!

SURSA FOTO: GETTY IMAGES
  • Jennifer Lawnerce, regina căzăturilor, a venit în șlapi pe covorul roșu la Cannes. Cum au surprins-o paparazzii

related posts

Modifică setările cookies