Julia Fox, încă o serie de apariții ridicole: cum au surprins-o paparazzii pe străzile din New York


Julia Fox este mai prezentă la oricând în peisajul monden: nu refuză nicio invitație la evenimente sau emisiuni, show-uri de modă, concerte, practic oriunde sunt prezenți și paparazzi, care să îi asigure apariția pe site-urile de mondenități.

Tag-uri: #Julia Fox

Ajunsă “vedetă internațională” în urma relației de o lună cu rapperul Kanye West, Julia Fox încearcă să se mențină în showbiz cu orice preț. Mai ales că are și un copil mic de crescut, în calitate de mamă singură.

Actrița este, mai nou, în plin turneu de promovare a unei cărți autobiografice, pe care și-o prezintă în diverse emisiuni. Cum aparițiile ei sunt un adevărat spectacol din punct de vedere vestimentar, paparazzii sunt mereu pe urmele ei. De data aceasta, Julia Fox a bifat 2 ținute ridicole la distanță de câteva ore.

Vedeta a fost surprinsă într-o pereche de pantaloni negri decupați în formă de inimioara în zona posteriorului, iar apoi  într-un fel de pijama albă, purtată cu lenjeria intimă peste pantaloni. 

Zilele trecute, Julia Fox a făcut senzație pe scenă alături noua ei prietenă, Madonna, în cadrul concertului de pe O2 Arena din Londra.

Julia continuă să șocheze și cu declarațiile ei, nu doar cu ținutele. Vedeta a dezvăluit că în trecut a avut un job de “dominatoare”, de care este foarte mândră. 

“Mereu când vorbesc despre asta o fac într-un mod pozitiv, dar lumea mă critica. Nu cred că sunt înțeleasă. A fi dominatoare este ceva unic, pentru că pivnița este singurul loc în care femeile sunt la putere, iar bărbații se supun”, a spus aceasta.

Sursa foto: PROFIMEDIA
  • Julia Fox, încă o serie de apariții ridicole: cum au surprins-o paparazzii pe străzile din New York

related posts

Modifică setările cookies