Kate Upton o eclipseaza pe Cameron Diaz in "The Other Woman". Ce a aratat modelul pe platourile de filmare


Unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului, voluptoasa Kate Upton, joaca alaturi de Cameron Diaz si Leslie Mann in comedia "The Other Woman". Cele trei au filmat o scena impreuna, iar cea care s-a remarcat cel mai tare a fost Kate...si nu datorita talentului sau actoricesc :)


Chiar daca nu are silueta zero atat de apreciata in modelling, Kate Upton nu duce lipsa de contracte publicitare si defilari pe podiumurile intrenationale. Mai mult, vedeta isi face treptat loc si in lumea filmului. 

Kate Upton joaca rolul unei amante atractive intr-o comedie despre un sot usuratic, jucat de starul din Game Of Thrones Nikolaj Coster-Waldau. Kate a mai aparut pana acum in Tower Heist si The Three Stooges, in rolul unei maicute. Scenele au fost extrem de controversate si criticate de fani pentru ca isi bat joc de Biserica.

Intr-una din scenele filmate impreuna, frumoasa Kate Upton le eclipseaza pe mult mai celebrele si experimentatele sale colege de platou. Imbracata intr-o tinuta ultra sexy, Kate are mari dificultati in a-si tine bustul extrem de generos in sutienul care in aceasta situatie pare minuscul.

Ce-i drept, nici Cameron Diaz nu arata rau deloc. Vedeta a fost fotografiata de paparazzi intr-o pereche de pantaloni scurti, demosntrand ca la 40 de ani se poate lauda cu picioare perfecte.

Cameron Diaz joaca rolul prietenei, iar Leslie Mann cel al sotiei. Ele comploteaza impreuna dupa ce descopera ca ambele sunt inselate cu frumoasa blonda. Filmul este regizat de Nick Cassavettes si o are in centru pe Cameron Diaz, o femeie care descopera ca barbatul pe care-l iubeste este insurat dar ca mai are si o doua amanta.

  • Kate Upton o eclipseaza pe Cameron Diaz in The Other Woman . Ce a aratat modelul pe platourile de filmare

related posts

Modifică setările cookies