Kathy Jacobs, pe catwalk la 57 de ani. „Sunt mai în vârstă decât unele dintre mamele lor”


Kathy Jacobs îmbătrânește, mai mult ca sigur, dar nu vrea să coboare de pe podiumul de defilare nici la 57 de ani. Modelul a pozat din nou pentru Sports lIlustrated și a făcut senzație la Săptămâna costumelor de baie de la Miami.


Kathy Jacobs a fost desemnată, în 2020, cel mai în vârstă fotomodel care a apărut pe coperta Sports Illustrated. Un an mai târziu, americanca a defilat la Săptămâna costumelor de baie de la Miami și a strălucit pe catwalk.

Am o fiică de 24 de ani și multe dintre fete sunt mai tinere decât ea, așa că sunt obișnuită să fiu în preajma fetelor de această vârstă”, a spus Kathy Jacobs într-un interviu acordat revistei People.

Deși este mai în vârstă decât multe dintre mamelor colegelor ei de breaslă, Kathy Jacobs spune că se simte foarte atașată de modelele mai tinere. 

Nu sunt mama lor din culise, ele nu au nevoie de așa ceva. Sunt minunate”, a mai spus fotomodelul.

În modeling încă din anii ‘80, Kathy Jacobs a făcut impresie la evenimetul Paraiso Miami Beach de la Hotel Mondrian care a avut loc în weekend.

Vezi mai multe poze de senzație în GALERIA FOTO de mai jos!

Acesta este primul meu covor roșu la vârsta de 57 de ani”, a spus modelul înainte de a urca pe catwalk în bikini.

Deși este cea mai mică de statură și cea mai vârstnică dintre toate modelele de la Miami, Kathy Jacobs e fericită că poate seta noi standarde în modeling.

Sper să pot inspira tot felul de oameni că nu ești niciodată prea bătrân sau prea scund sau oricum altcumva să-ți urmezi visul”, a mai spus Kathy Jacobs.

Fotografi: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • Kathy Jacobs, pe catwalk la 57 de ani. „Sunt mai în vârstă decât unele dintre mamele lor”

related posts

Modifică setările cookies