Laura Cosoi si-a schimbat look-ul. Iti place cum ii sta cu breton?  


Nu mai avem niciun dubiu. Pe Laura Cosoi o prinde orice coafura! Am vazut-o blonda, bruneta si roscata, insa actrita din “Mostenirea” continua seria schimbarilor de look. Laura si-a pastrat de aceasta data culoarea, insa si-a facut breton.
 


Am intalnit-o pe Laura la inaugurarea Readers cafe, unde a iesit pentru prima data in public cu noua coafura. Cu toate acestea, n-am fost primii care au vazut schimbarea sa de look, pentru ca Laura a trecut inainte pe la studioul de inregistrari al lui Smiley.

“A fost o inspiratie de moment. Andrei nu stia, insa am trecut pe la el inainte sa vin aici. Mi-a spus ca e cel mai norocos barbat, pentru ca are mai multe femei odata. Si cu parul lung si cu parul scurt, roscata, bruneta, satena, blonda. I-a placut foarte mult,” a declarat Laura.

Actrita din “Mostenirea” a purtat la inaugurarea Readers Cafe o tinuta all Topshop. Laura a optat pentru o rochie cu stelute imprimate, pe care a asortat-o cu o pereche de botine cu tocul din lemn, pe care le-a purtat cu o pereche de sosete roz.

Vezi in materialul video ce planuri si-a facut Laura pentru sarbatori!

  • Laura Cosoi si-a schimbat look-ul. Iti place cum ii sta cu breton?  

related posts

Modifică setările cookies