Laura Dern, cu aceeași rochie la Oscar după 25 de ani. Actriței îi place să recicleze ținutele


Actrița de 53 de ani a surprins la petrecerea de după gala Oscar 2020, când s-a afișat cu o rochie pe care a purtat-o în urmă cu 25 la același eveninent.


Laura Dern are în șifonier rochii vechi de 25 de ani. Cine ar fi crezut? Actrița de 53 de ani, care a fost recompensată la ediția din acest an a premiilor Oscar cu o statuetă pentru rolul secundar din Marriage Story, a demonstrat un devotament ieșit din comun pentru ținuta ei de acum 25 de ani.

Rochia, creație Armani Privé, îi vine bine chiar și după atâta timp. Actrița este cunoscută pentru felul în care „reciclează” ținutele de gală.

Însă, petrecerea Vanity Fair nu a fost singurul eveniment la care actrița a purtat rochia neagră cu decolteu dublu. În 2013, Laura Dern a îmbrăcat-o și la petrecerea de după Oscarurile din acel an.

Jane Fonda nu mai cumpără haine

La fel ca Laura Dern, actrița Jane Fonda consideră cumpărarea de noi rochii total inutilă. Ea a renunțat la achiziții noi pentru evenimentele de gală.

De exemplu, a purtat rochia de mai jos la Festivalul de Film de la Cannes din 2014 și a simțit nevoia să o îmbrace iar la gala Oscar 2020.

Citește și: Jane Fonda, plină de naturalețe la 80 de ani: „Sexul la bătrânețe e mai bun pentru că ne înțelegem corpul mai bine”

Actrița a dezvăluit pentru Hollywood Reporter că ultima piesă vestimentară pe care a cumpărat-o a fost paltonul roșu în care a fost arestată la Washington, în timpul unui protest față de lipsa măsurilor antipoluare.

„De obicei nu port roșu. Așa că am decis ca ultimul articol vestimentar pe care îl cumpăr să fie un palton roșu. Am găsit unul la Neiman Marcus, la vânzare pentru 500 de dolari. Și acesta e paltonul. Dacă tot vorbesc de consumerism, atunci trebuie să trec la fapte. Acesta este ultimul lucru pe care îl cumpăr”, a spus actrița în noiembrie 2019.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Jennifer Lopez și Shakira au uimit publicul în concertul Live de la Super Bowl

  • Laura Dern, cu aceeași rochie la Oscar după 25 de ani. Actriței îi place să recicleze ținutele

related posts

Modifică setările cookies