Laura Lazar, colectia pentru primavara-vara 2012, Doll Parts


Laura Lazar a lansat luni, 28 noiembrie, colectia de primavara-vara 2012, in cadrul unui eveniment gazduit de Silver Church. Desi si-a obisnuit asistenta cu experiente neconventiale de catwalk, Laura Lazar si-a invitat de aceasta data asistenta la o intoarcere la clasic.


Prezentarea colectiei a avut loc pe un podium traditional si a fost dublata de o surpriza: band-ul The Speakers, un proiect nou, cu unde retro rock, ce a performat live pe intreaga durata a show-ului. O scenografie speciala semnata de Oana Micu si constand intr-o suita de papusi reinterpretate, a sustinut conceptul colectiei si a redat o mica parte din lumea papusilor-femei sau a femeilor-papusi si a framantarilor acestora.

Defilarea a fost deschisa de manechinul Delia Tudose, o silueta inspirationala ce se regaseste, de altfel, in lookbook-ul colectiei si care a devenit, astfel, figura centrala a intregului proiect.

Vezi in galeria foto intreaga colectie Doll Parts si nu rata si povestea Laurei Lazar: designerul care transforma Romania intr-un Wonderland plin de culoare
 

  • Laura Lazar, colectia pentru primavara-vara 2012, Doll Parts

related posts

Modifică setările cookies