Lewis Hamilton, apariție bizară în public. Pilotul de Formula 1 și-a surprins fanii cu look-ul lui excentric


Lewis Hamilton este un fashionist excentric, însă de data asta chiar și cei mai fideli fani ai lui au fost luați prin surprindere.


Pilotul de Formula 1 a ajuns de râsul internetului după cea mai recentă apariție în public. Hamilton a ieșit cu o căciulă tricotată roz, cu floricele, în stilul celor pe care le purtau fetițele la începutul anilor ’90 :) 

Excentricul pilot a avut un outfit în nuanțe de violet și lila, lăsându-și doar ochii la vedere.

Fanii s-au grăbit să comenteze ținuta pe rețelele de socializare: “Cred că bunica lui i-a croșetat-o special pentru acest eveniment, iar el a promis că o să o poarte”.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

“Sunt destul de sigur că și-ar putea permite să angajeze pe cineva să îl ajute cu hainele”, a scris ironic un fan.

Pe lângă iubirea sa pentru moda, Lewis Hamilton este renumit și pentru iubirea sa pentru... femei, având o reputație de mare cuceritor . Acesta s-a iubit cu Rita Ora (cântăreață brtianică), Sofie Richie (fotomodel american), Barbara Barbara Palvin (fotomodel de origine maghiară), Winnie Harlow (fotomodel canadian), Vivian Burkhardt (fotomodel de origine germană) sau cu Nicki Minaj (cântăreață americană). Cele mai lungi relații ale campionului mondial au fost cu Jodia Ma și cu Nicole Scherzinger.

  • Lewis Hamilton, apariție bizară în public. Pilotul de Formula 1 și-a surprins fanii cu look-ul lui excentric

related posts

Modifică setările cookies