Lewis Hamilton, fashion icon în afara circuitelor de Formula 1


O sută de victorii în Formula 1, din 281 de starturi, 7 titluri mondiale și 176 de clasări pe podium sunt cifrele care spun totul despre performanța în sport a campionului Lewis Hamilton. În cei 14 ani de carieră la cel mai înalt nivel, Lewis Hamilton și-a luat timp pentru a-și defini stilul vestimentar.


Lewis Hamilton a căutat mereu victoria. În sport, acesta este scopul suprem. Să fii mai bun decât ceilalți și, când ajungi în top, să faci totul pentru a te autodepăși – iată motivul pentru care cei buni nu renunță niciodată!

În afara circuitului, Hamilton a fost mereu un explorator de stiluri vestimentare, ajungând, la maturitate, un trendsetter în domeniu. Iar toți acei puști care nu au șansa, talentul sau potențialul de a performa în sporturile cu motor, se pot consola cu gândul că măcar s-au îmbrăcat ca Hamilton.

Lewis Hamilton – drumul de la „blugi și teniși” la Balenciaga

Britanicul a debutat în Formula 1 în 2007, cu echipa McLaren Mercedes. Pe atunci, fiindcă nu era decât o „tânără speranță”, nu avea un cuvânt de spus în legătură cu ceea ce vrea să poarte în zilele premergătoare curselor. Tânărul Hamilton se rezuma la tricouri branduite cu numele echipei, blugi și teniși. O geacă de piele era o „extravaganță”.

Citește șiLewis Hamilton, apariție de senzație la Met Gala! Ce a purtat peste costum

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Stilul de stradă afișat de Hamilton în primii ani de Formula 1 a suferit modificări substanțiale, pe măsură ce starul britanic a forțat granițele cu asocieri vestimentare neconvenționale.

Riscul face parte din meseria sa, așa că pilotul nu s-a sfiit niciodată să „joace” la limită în materie vestimentară. Lewis Hamilton a devenit rapid un reper în moda masculină, o inspirație pentru noua generație de fani ai sportului cu motor.

La începutul lunii octombrie 2021, Lewis Hamilton a defilat pentru Balenciaga la Paris Fashion Week, pentru promovarea colecției primăvară-vară 2022. 

Nu a fost prima întâlnire a britanicului cu brandul de lux. În 2018, pilotul a purtat pentru prima dată ținute Balenciaga, preferate de celebrități datorită exclusivității lor și materialelor premium din care sunt realizate. 

Lewis Hamilton și parteneriatul cu Tommy Hilfiger

Britanicul și-a definitiv stilul în toamna anului 2018, când a semnat un contract multianual cu brandul Tommy Hilfiger. Producătorul de îmbrăcăminte a scos o linie specială de ținute, al cărei logo conține numele pilotului de Formula 1 și inițialele acestuia, stilizate plecând de la fonturile utilizate de britanic în tatuajele sale.

În toamna anului 2020, Lewis și Tommy Hilfiger au dus colaborarea lor la alt nivel, semnând pentru lansarea unei linii vestimentare vegane. Inspirate de stilul de viață al pilotului, hainele sunt realizate din materiale reciclate sau eco-friendly.

Lewis Hamilton poartă ținutele brandului care i-a definit stilul înainte de fiecare Mare Premiu de Formula 1. Starul britanic postează pe rețelele sociale fotografii realizate înaintea fiecărei curse.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Lewis Hamilton, fashion icon în afara circuitelor de Formula 1

related posts

Modifică setările cookies