Lupita Nyong’o a purtat, la Globurile de Aur, sandale de 180 de lei


La Globurile de Aur din acest an, Lupita Nyong’o a asortat la rochia sa Calvin Klein o pereche de sandale luate de la reduceri.


La gala de decernare a Globurilor de Aur 2019, care au avut loc duminică seară, la Beverly Hilton, din Beverly Hills, celebritățile au defilat pe covorul roșu în cele mai spectaculoase ținute.

Citește și: Globurile de Aur 2019. Anne Hathaway și Lucy Liu, printre cel mai prost îmbrăcate pe covorul roșu

Majoritatea vedetelor au purtat pantofi de designer, însă Lupita Nyong’o, considerată una dintre cele mai elegante prezențe din Cetatea filmului, a optat pentru o pereche de încălțări surprinzător de ieftine.

Actrița din ”Pantera neagră” (35 de ani) a avut o apariție impresionantă la evenimentul din Los Angeles, apărând pe covorul roșu într-o rochie albastră Calvin Klein, cu detalii argintii și corset.

Lupita și-a asortat ținuta cu o pereche de sandale Aldo, care au costat 90 de dolari dar, în urma reducerilor, pot fi achiziționate cu doar 45 de dolari.  Încălțările au barete delicate, argintii și tocuri de aproape 13 centimetri. 

Deși Lupita Nyong’o nu a fost nominalizată anul acesta la Globurile de Aur, actrița a apărut pe scenă alături de colegii săi din ”Black Panther” pentru a prezenta un premiu.

Foto; Getty, Instagram

  • Lupita Nyong’o a purtat, la Globurile de Aur, sandale de 180 de lei

related posts

Modifică setările cookies