Mai ceva ca la Premiile Oscar! SAG Awards, evenimentul la care actrițele s-au întrecut în rafinament pe covorul roșu


Cea mai importantă festivitate de dinaintea Oscarurilor, Screen Actors Guild Awards (SAG), și-a desemnat câștigătorii, iar surprizele au lipsit în mare parte. Favoriții au câștigat și de data aceasta!

Tag-uri:

Se spune că cine iese câștigător la SAG Awards are mari șanse să ia și mult râvnitul Oscar. Istoria a demonstrat acest lucru și nu ar fi o surpriză pentru nimeni dacă Oppenheimer ar ieși învingător la categoriile cel mai bun film și cel mai bun actor în rolul principal… așa cum s-a întâmplat la mai toate festivitățile de la începutul acestui an.

Cum era de așteptat, și la SAG Oppenheimer a fost marele câștigător, adjudecandu-și cele mai importante trofee – cea mai bună prestație a ansamblului de actori, cel mai bun actor în rol principal (Cillian Murphy) și cel mai bun actor în rol secundar (Robert Downey Jr).

Lily Gladstone, partenera lui DiCaprio în Killers of the Flower Moon, a fost desemnată cea mai bună actriță în rol principal, iar Da'Vine Joy Randolph din The Holdovers a luat trofeul pentru cel bun bun rol secundar.

Nici la televiziune n-au fost mari surprize: Succesion, The Bear, Beef și The Crown au luat și aici cele mai importante trofee, singura excepție fiind că Pedro Pascal i-a “suflat” premiul lui Kieran Culkin.

Nu numai pe scenă, ci și pe covorul roșu a fost un adevărat spectacol. Margot Robbie a bifat încă o apariție perfectă.

Brie Larson a fost una dintre cele mai admirate vedete ale serii într-o rochie roz, iar Jennifer Aniston încă uimește cu look-ul său impecabil.

Vezi mai multe imagini de pe covorul roșu în GALERIA FOTO de mai jos.

  • Mai ceva ca la Premiile Oscar! SAG Awards, evenimentul la care actrițele s-au întrecut în rafinament pe covorul roșu

related posts

Modifică setările cookies