"Marele Gatsby", sursa de inspiratie pentru colectia Limited Edition by Cristallini


Lansarea filmului "Marele Gatsby", de Baz Luhrman a readus in centrul atentiei bijuteriile scumpe, incaperile decorate luxuriant, ritmurile de charleston si foxtrot, dar mai presus de toate, tinutele sofisticate cu aer retro.


Rochiile brodate, dantela, penele, pietrele si paietele sunt mai actuale ca niciodata. Nu trebuie sa fii la fel de frivola, precum Daisy Buchanan, dar le poti integra cu succes in garderoba ta, daca mergi la un „garden party” sau la un cocktail in aer liber!

Alege rochii cu pene Limited Edition, de la Cristallini care se unduiesc, odata cu miscarile tale. Sunt extravagante si ultra-feminine. In plus, ai nevoie de o accesorizare minimalista, fie ca optezi pentru varianta de alb sau negru a rochiei!

Dantela romantica iti va da o nota de senzualitate si  fragilitate. Opteaza pentru modele cu aplicatii din dantela, pentru a obtine un look de o eleganta atemporala. Le poti purta cu o coafura retro, in stilul anilor 30 sau cu un accesoriu de par cu pene si pietre.

Paietele te duc cu gandul la petrecerile extravagante si... „all that jazz”! Rochiile cu paiete sunt o „declaratie de stil” in sine. Poti opta intre auriu, argintiu si aramiu, modele midi sau lungi, de la Cristallini Boutique. Vei arata ca un star de cinema, daca le vei purta cu atitudine si nonsalanta! Carey Mulligan, Isla Fisher sau Elizabeth Debicki  pot fi sursele tale de inspiratie.

Rochiile Limited Edition by Cristallini sunt disponibile pe www.cristallini.ro sau in showroom-ul din Bd. Splaiul Unirii, nr 108.

  • Marele Gatsby , sursa de inspiratie pentru colectia Limited Edition by Cristallini

related posts

Modifică setările cookies