Maura Higgins, vedeta covorului roșu la Premiile Pride of Britain! Prezentatoarea a hipnotizat audiența: „Ești ireală!”


Love Island a făcut-o celebră, iar acum a ajuns host din concurentă! Maura Higgins și-a dobândit faima în 2019, după ce a participat la sezonul 5 al show-ului fenomen. 


La ora actuală, Maura este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare TV din Irlanda. Mai mult, americanii au fost vrăjiți de frumusețea Maurei și au cooptat-o în noul sezon Love Island USA, acolo unde a avut rol de ambasador social. 

Maura este destul de îndrăzneață la capitolul vestimentar și a bifat mai multe apariții memorabile pe covorul roșu. Recent, vedeta în vârstă de 32 a făcut furori la Premiile Bride of Britain. 

Evenimentul prezentat de Carol Vorderman și Ashley Banjo a avut loc la Grosvenor House Hotel din Londra.

Maura a impresionat toată suflarea masculină, iar fotografii prezenți la eveniment au pozat-o din toate unghiurile. Outfit-ul pentru care a primit doar laude atât în presa din UK, dar și pe rețelele de socializare, a fost alcătuit dintr-o fustă maxi de mătase neagră și un top alb în formă de fundiță, care i-a scos în evidență silueta subțire.

Cu părul prins cu o fundă neagră, buze nude și un make-up cat-eye, Maura a hipnotizat audiența. Vedeta a postat câteva imagini de la eveniment și pe contul de Instagram, acolo unde are peste 3,8 milioane de urmăritori. 

„Ești ireală!”, „Arăți de milioane!”, „Nici nu pot să-mi imaginez cum ar fi să am corpul ăsta și să mă îmbrac așa!”, „Wow, wow, wow!”, „Tot ce pui pe tine arată uimitor!”, „Perfecțiune”, i-au scris fanii.

Din 1 octombrie, show-ul fenomen Love Island România se vede pe VOYO și la PRO TV. Descarcă aplicația Love Island România de AICI și fii gata de show înaintea tuturor! Odată descarcată, aceasta îți permite să fii extrem de aproape de personajele tale preferate din emisiune, poți vota cine părăsește insula și vei avea acces la scene exclusive, care nu vor fi difuzate la PRO TV sau pe VOYO. 

  • Maura Higgins, vedeta covorului roșu la Premiile Pride of Britain! Prezentatoarea a hipnotizat audiența: „Ești ireală!”

related posts

Modifică setările cookies