Maye, mama lui Elon Musk, atracția principală la un eveniment de fashion din Qatar


La 73 de ani, Maye, mama miliardarului excentric Elon Musk, impresionează cu frumusețea ei. Aceasta a eclipsat toate vedetele la evenimentele de fashion care au avut loc în această săptămână la Doha, Qatar.


Maye Musk nu avea cum să treacă neobservată la Fashion Trust Arabia Prize, acolo unde și-a făcut apariția într-un outfit alb, spectaculos. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni mulați cu o cămașă – pelerină, mama lui Elon Musk a fost principala atracție de pe covorul roșu. Deși multe alte vedete au participat la eveniment.

 

Maye a impresionat și la cina caritabilă Fashion For Relief, care a avut loc tot la Doha, într-o rochie aurie cu șliț adânc. Și accesoriile au fost pe măsura ținutei.

În capitala Qatarului și-a făcut apariția și Naomi Campbell, o altă vedetă care efectiv refuză să îmbătrânească. La 51 de ani, fostul model a făcut o adevărată paradă de ținute spectaculoase. Rochia aurie strălucitoare a atras toate privirile pe covorul roșu. 

Și Gillian Anderson, la 53 de ani, este într-o formă deosebită. Actrița din Sex Education nu a fost cu nimic mai prejos decât Naomi Campbell.

Vezi mai multe imagini de la evenimentele de fashion din Doha în galleria foto de mai jos.

 

  • Maye, mama lui Elon Musk, atracția principală la un eveniment de fashion din Qatar

related posts

Modifică setările cookies