Melania Trump, în rochia de mii de dolari care a devenit SOLD OUT instantaneu


Recent, Melania Trump a postat un selfie pe Instagram, iar fanele sale s-au grăbit să-și achiziționeze rochia pe care aceasta o purta.


Cu 2,8 milioane de urmăritori pe Instagram, Melania Trump (48 de ani), Prima Doamnă a Statelor Unite, postează adesea, pe site-ul de socializare, momente din viața sa. Recent, aceasta și-a făcut un selfie alături de jurnalista Fabiana Rosales (26 de ani), care este căsătorită cu Juan Guaido (35 de ani), considerat parțial președintele în exercițiu din Venezuela.

Citește și: Melania Trump, dezvăluire inedită. Cum s-a îndrăgostit de Donald Trump, acum 20 de ani

Se pare că Melania Trump a fost încântată de timpul petrecut alături de Fabiana, descriind întâlnirea drept ”inspirațională”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

În seria de imagini postate pe Instagram, Melania Trump poartă o rochie în dungi, semnată Derek Lem. Lungă până la genunchi, pusă în valoare de un cordon pe talie, piesa vestimentară, făcută în Italia, este la ora actuală SOLD OUT pe site-ul designerului. 

Rochii asemănătoare semnate de Derek Lem costă mai bine de 1000 de dolari - ceea ce înseamnă că aceasta valorează câteva mii de dolari. 

”Foarte stilată. Absolut superbă”, a comentat un fan pe Instagram. ”Cea mai frumoasă Primă Doamnă din istorie”, ”Melania este o doamnă foarte stilată”, a mai scris un fan entuziast. 

Foto: Profimedia, Instagram

Vezi și: Iulia Albu vs Dj Harra: Presing la dressing

related posts

Modifică setările cookies