Miniona cu forme perfecte. Actrița Karrueche Tran, apariție incendiară în public într-o rochie transparentă


În vârstă de 34 de ani, Karrueche Tran este una dintre vedetele preferate de paparazzi. Actrița are cea mai sexy garderobă, iar aparițiile ei în public sunt adesea la limita dintre sexy și indecent.


Are doar 1,55 m, dar forme de vis, pe care și le pune în valoare cu cele mai provocatoare ținute. Karrueche Tran a fost surprinsă de paparazzi la intrarea într-un restaurant de fițe din Los Angeles, într-o rochie care a lăsat aproape tot la vedere.

Prin ținută transparentă i se vede abdomenul cu pătratele și posteriorul intens lucrat la sala. Actrița nu a părut deranjată de prezenta paparazzilor, pe care i-a lăsat să o fotografieze din toate unghiurile.

În prezent, Karrueche Tran face senzație în serialul “The Bay”, recompensat cu doua premii “Daytime Emmy”.  Al șaselea sezon a venit cu o nominalizare și pentru Karrueche, la categoria “cea mai buna actriță”.

Karrueche Tran a devenit cunoscută în 2011, după ce s-a cuplat cu artistul Chris Brown. Cei doi au format un cuplu înainte și după ce Chris Brown a avut o relație cu Rihanna. S-au despărțit în urma numeroaselor infidelități ale lui Brown.

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

  • Miniona cu forme perfecte. Actrița Karrueche Tran, apariție incendiară în public într-o rochie transparentă

related posts

Modifică setările cookies