Moda în "Ferma": femeile în colanţi, bărbaţii la bustul gol şi haine fashion în toiul iernii


Frig, foarte frig, foarte foarte frig în Fermă, dar moda...rezistă!

Tag-uri: #ferma #moda #fashion

Îngheţati, obosiţi, uneori şi nemâncaţi, dar...bine îmbrăcaţi. Cam asta pare să fie deviza fermierilor nostri. O porţie de sarmale valorează în Fermă mai mult decât o geantă de firmă, dar cum sarmale nu prea se găsesc pe acolo, e mai bine să îţi fie foame în nişte ţinute sexy-chic decât în nişte haine fără niciun farmec. Aşa că fermierii impresionează. Cel care chiar atrage atenţia e Emil Rengle, care nu renunţă la hainele glam şi e mai strălucitor ca zăpada. De cealaltă parte, Ioana Filimon, Miss România, abordează ţinute sport, dar foarte sexy. 

 

Dacă ar fi însă să stabilim o uniformă în fermă, aceasta ar fi alcătuită din colanţi şi tricouri sexy pentru fete şi pantaloi şi... atât pentru băieţi. Pentru că reprezentanţii taberei masculine apar mai mult la bustul gol în timpul probelor, ceea ce nu e deloc rău şi e chiar fashion. 

 

Una peste alta, cea care dă totuşi ora exactă în moda din Fermă rămâne Mihaela Răduleascu. Vedeta reuşeşte să se îmbrace adecvat situaţiilor şi totuşi să îşi păstreze un aer cool, în haine de firmă şi foarte trendy.

Din Ferma însă, ca în poveste, înainte mult mai este, aşa că rămâne de văzut ce...mai vedem. Şi la nivel de ţinute şi la nivel de păţanii şi momente inedite.

Dacă vrei să revezi momente speciale din Ferma, poţi să faci asta pe Pro Tv Plus:

 

 

 

  • Moda în Ferma : femeile în colanţi, bărbaţii la bustul gol şi haine fashion în toiul iernii

related posts

Modifică setările cookies